Geruchten
15 maart 2010 - Ron Smeets

Drie Windows Phone 7 Series toestellen gespot

Met de eerste introductie van de Windows Phone 7 Series in Barcelona worden sindsdien natuurlijk veel nieuws- en geruchtenpijlen gericht op het spotten van de eerste toestellen met Microsoft's nieuwste smartphone OS ;-)

Vandaag is een video opgedoken waarin een drietal van die toestellen te zien zijn, althans, dat mag gevoeglijk aangenomen worden. Het gaat dan om een Samsung model dat wel heel erg veel lijkt op de i8910HD (ja, een Symbian toestel), een Asus toestel en de LG Panther die eerder ook al eens gespot werd

Samsung-Windows-Phone-7-v Samsung-Windows-Phone-7-a

Via: Windows Phone Forums

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.