Nieuws
21 november 2005 - Ron Smeets

Drie uur gratis 'HotSpotten' bij T-Mobile

Jullie zullen de reclames inmiddels ook wel al gezien en gehoord hebben waarin T-Mobile iedereen aanbiedt om gratis drie uur gebruik te maken van hun WiFi Hotspots.

Hiervoor kun je op hun site gratis de HotSpot Pass aanvragen. Natuurlijk moet je wel je complete NAW gegevens aan T-Mobile kenbaar maken zodat zij je na die drie uur testen van alle mogelijke kanten kunnen bestoken met de abonnementen verkopers. Wie dat niet wil moet er dus niet aan meedoen!

De kaart, die voorzien is van een unieke code, login en wachtwoord, wordt binnen 5 dagen na de aanvraag per post bij je thuis bezorgd. Het HotSpot tegoed is dan geldig tot en met 31 januari 2006.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.