Geruchten
09 oktober 2012 - Ron Smeets

Drie Sony Xperia 'C650' (Xperia) toestellen op komst

Dat Sony ook in 2013 met nieuwe Xperia smartphones gaat komen is natuurlijk heen nieuws. De fabrikant zal haar portfolio van Android smartphones volgend jaar ongetwijfeld ook verder uitbreiden en/of upgraden.

Online is nu een User Agent Profile opgedoken van drie Sony 'C650' modellen, de C6502, C6503 en C6506 om precies te zijn. Alle drie dragen momenteel dezelfde 'codenaam' Odin.

Veel specs worden nog niet onthuld in de gelekte UAProf. Vooralsnog is alleen bekend dat de toestellen uitgerust gaan worden met Android 4.1.1 (Jelly Bean). 

Bron (Japans), via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.