Toestellen
15 november 2005 - Ron Smeets

Drie simpele GSM's van Sony Ericsson

Sony Ericsson heeft gisteren drie nieuwe toestellen geintroduceerd voor de 'eenvoudige' klant die moeite heeft met het begrijpen en bedienen van high tech smartphones als de P990, maar wel mobiel bereikbaar wil zijn.

Net zoals de Vodafone Simply zijn de Sony Ericsson modellen gestript van alle 'moeilijke' functies en hebben ze een overzichtelijke en eenvoudige bediening.

Twee van de drie toestellen beschikken, voor de ietwat slimmere eenvoudige klant, over een optie waarmee je het menu en de -items kunt personaliseren. Zo kun je de bediening van het toestel helemaal afstemmen op je eigen wensen.Gerelateerde links:
Ultradunne GSM's in opmars
Vodafone's 40-plus toestel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.