Nieuws
05 september 2007 - Ron Smeets

Drie Samsungs in het Guiness Book of Records

Of dit wel zo’n goed idée is van de makers van het beroemdste wereldrecord boek vraag ik mij af.

Men heeft namelijk een aantal categorieën in het leven geroepen waarvan de recordhouder vaker zal wisselen dan de frequentie waarmee nieuwe edities van het Guiness recordboek uitkomen.

Maar goed, Samsung heeft momenteel dus drie nieuwe records in handen, die van de platste GSM, de Ultra 5.9 (foto boven) die overigens al ruim een half jaar bestaat. Het tweede record is voor de platste 3G GSM, de Ultra 8.4 en als laatste ook het record voor de GSM met de meeste megapixels, de SCH-B600 die uitgerust is met een 10MP camera.

Ik ben benieuwd of deze records nog zullen ‘staan’ tegen de tijd dat de eerstvolgende editie van het Guiness Record boek uitkomt ;-)Gerelateerde links:
Ook een nieuwe Ultra Edition Slider van Samsung
10MP Samsung camphone duikt op in Korea
10MP camphone in Korea gelanceerd
Yahoo! apps op Samsung Ultra Edition II toestellen
Samsung Ultra Series moelijker te 'raken' dan insecten
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.