Nieuws
29 april 2009 - Ron Smeets

Drie Samsung i8910 HD demo's

In het Russisch, dat wel, maar zoals je in onderstaande, in totaal bijna achttien minuten durende, demofilmpjes kunt zien is de Samsung i8910 HD (aka. Omnia HD) qua beeldkwaliteit en -afmetingen een toestel om naar uit te kijken.

Nadeel lijkt het ietwat wisselvallig reagerende touchscreen. Je ziet de demo gebruiker in het eerste en tweede filmpje naar mijn mening ietwat te vaak scrollen zonder dat het toestel reageert. Oordeel zelf maar.

Messaging, keyboard en Internet demo

Foto's, contacts en video demo

HD Video demo

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.