Toestellen
28 juli 2009 - Ron Smeets

Drie Pink Ribbon Samsung's dit jaar

Elk jaar organiseren Samsung en KPN in Oktober met veel succes de Pink Ribbon actie. Aanvankelijk werd één Samsung toestel voorzien van Pink Ribbon kleuren. Vorig jaar waren dit er al twee en dit jaar pakt Samsung uit met maar liefst drie modellen.

De Star, S5200 (foto) en de goede oude TouchWiz zullen deze herfst in een Pink Ribbon uitvoering op de markt komen. Net als de andere jaren zal ook nu weer 10 Euro van elk verkocht toestel rechtstreeks aan Pink Ribbon gedoneerd worden. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.