Toestellen
11 juni 2010 - Ron Smeets

Drie Nokia N8 video's uit de Finse keuken

De afgelopen weken heeft de Finse fabrikant drie aardige videootjes gemaakt waarin diverse (unieke) features van de Nokia N8 nader belicht worden.

Natuurlijk zijn de video's behoorlijk gekleurd want ze komen uit de keuken van de makers zelf, maar ze zijn het bekijken zeker waard.

Nu maar hopen dat de review / testexemplaren van de N8 niet al te lang meer op zich laten wachten. IJdele hoop vooralsnog want ik heb gehoord dat we die pas in Augustus mogen verwachten. De N8 zelf zal mogelijk nog iets later dan dat in de winkels verschijnen. Tot die tijd moeten we het dus doen met dit soort filmpjes:  

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.