Geruchten
25 januari 2009 - Ron Smeets

Drie nieuwe Samsung's uitgelekt

Op het weblog van eXpansys heeft een van de inkopers van deze online retailer geschreven over een drietal nieuwe Samsung toestellen die er aan zouden zitten komen. de B2100 (foto links), Louve en Pivot.

De laatste twee zijn waarscijnlijk codenamen maar met modellen als de Pixon, TouchWiz, Soul en Omnia zou het zomaar kunnen dat dit toch de echte namen zijn.

De Louve en de Pivot zijn twee Smartphones. De Louve zou nog het meeste lijken op de HTC TyTN II, dus met een slideout qwerty toetsenbord, Windows Mobile 6.1 Professional met een vergelijkbare UI als de Omnia en een 3.2 Megapixel camera.

De Pivot moet de opvolger worden van de i780. Hij zou voorzien worden van Windows Mobile 6.5, een 5 Megapixel camera met LED flitser, qwerty toetsenbord, A-GPS eb WiFi.

De B2100, tot slot, zou een opvolger moeten worden van de oersterke M110. Hij heeft geen 3G support maar wel zogenaamde IP54 certificering. Helaas zijn op dit moment nog geen afbeeldingen of foto's van de Louve en Pivot te zien.

Het zal mij benieuwen of deze geruchten in de buurt van de werkelijkheid zullen komen. Ook nu geldt weer dat we in Barcelona waarschijnlijk meer te weten zullen komen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.