Geruchten
20 februari 2012 - Ron Smeets

Drie nieuwe Samsung toestellen krijgen WiFi certificatie

Een week voordat het Mobile World Congress begint zijn drie nieuwe Samsung smartphone modellen opgedoken die allen voorzien zijn van een WiFi certificatie. Het betreft de Samsung SGH-T999, de SGH-I535 en de SPH-L710.

Over de specs, behalve dat ze dus WiFi aan boord hebben, is nog niet echt veel bekend. Aangenomen wordt dat de SGH-T999 de Amerikaanse Galaxy S Blaze 4G voor T-Mobile zou kunnen zijn (de letter 'T' in het typenummer wijst daar op) met een 1280x720 pixel display en 4G support dus.

Over de andere twee modellen is helemaal nog niets bekend. Wel wordt gespeculeerd dat de SGH-I535 een Android 4.0 (ICS) smartphone zou zijn en de SPH-L710 is mogelijk een toestel dat exclusief voor de (Amerikaanse) provider Sprint bedoeld is. We zullen het wel zien, volgende week in Barcelona. Hieronder staan de screenshots van de WiFi certificaten.

Samsung-SGH-T999-WiFi-Cert Samsung-SGH-I535-WiFi-Cert Samsung-SPH-L710-WiFi-Cert

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.