Toestellen
08 december 2005 - Ron Smeets

Drie nieuwe exclusieve Chinese Disney GSM's

Shanghai Mobile gaat binnenkort 3 exclusieve GSM's verkopen die door China Putian in Disney stijl ontworpen zijn. Van elk toestel worden er maar 8.888 door Shanghai Mobile verkocht en de verwachting is dat ze allemaal in no-time tijdens de voor-inschrijving al uitverkocht zullen zijn. De prijs varieert van 0 Euro bij een abonnement van ca 22 Euro per maand tot 330 Euro bij een abonnement van ca. 5 Euro per maand.

Daarnaast zullen ze ook in een speciale Disney winkel te krijgen zijn voor ongeveer 450 Euro. De toestellen zijn op het design na identiek en allen voorzien van een 1.3MP cam en MP3 player.

Een tijdje geleden berichtten wij al dat Chinese kids veel sneller en massaler met mobiele telefoons rondlopen. Het feit dat er nu drie exclusieve Disney toestellen, speciaal voor de Chinese markt ontworpen zijn, bevestigt dat alleen maar.

De drie toestellen zullen onder de volgende namen op de markt komen:

Classic Mickey

Pink Love

en Fantasy Flower

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.