Geruchten
13 juni 2007 - Ron Smeets

Drie nieuwe Bluetooth horloges van Sony Ericsson

Behalve vijf nieuwe toestellen heeft Sony Ericsson voor morgenavond in Berlijn ook een aantal accessoires klaar liggen om uit te delen. . .uhhm aan te kondigen (sorry, ik zat even te dromen ;-)))

Daaronder zouden ook drie nieuwe modellen van de Bluetooth Watch zijn, zo luiden de nieuwste (en zeker nog niet de laatste) geruchten.

Een van die drie zou specifiek onder het Walkman merk van Sony Ericsson uitgebracht worden, maar alledrie krijgen ze muziek-bedienings functies.

Van een van de modellen is ook de de type-aanduiding al genoemd: MBW-150. Verder zouden ze alledrie ook iets kleiner (en dus handzamer) zijn dan de originele MBW-100 Bluetooth Watch.

Ik ben benieuwd wat van deze geruchten uiteindelijk waar blijkt te zijn. . .Gerelateerde links:
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
Bluetooth horloge van Citizen
Sony Ericsson stand deel 2: W850, W610, P990, W200. . .
iRiver bluetooth MP3 horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.