Tablets
19 februari 2013 - Marloes de Hooge

Drie nieuwe Archos Platinum Tablets

Vorige week kondigde Archos drie nieuwe tablets aan in hun Platinum Range-lijn. De tablets vertegenwoordigen verschillende formaten en hebben allemaal hoge resolutieschermen aan boord. Men kan kiezen uit de 8-inch 80 Platinum, 9.7-inch 97 Platinum en de 11.6-inch 116 Platinum. Het leukste van deze tablets zal vermoedelijk de prijs zijn: de 8-inch tablet is al verkrijgbaar voor een prijs van 199 dollar. 

Al deze drie tablets hebben een quad-core 1,2 Ghz CPU aan boord met een 8-core GPU, 2GB RAM-geheugen, Android 4.1 Jelly Bean, front en back-camera's, mini-HDMI en support voor microSD. De enige verschillen tussen de drie tablets is de grootte van het scherm en de bijbehorende resoluties. De Archos 80 Platinum zal deze maand al verkrijgbaar zijn en zal ongeveer 199 dollar kosten. De archos 97 Platinum is begin maart verkrijgbaar voor 299 euro. De Archos 116 Platinum komt in april en zal 349 dollar kosten.

ARCHOS-80-Platinum 

Over de auteur: Marloes de Hooge
 
Marloes is editor in chief van DutchCowboys en Travelvalley. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, een droom die uitkomt. Mail: marloes@dutchcowboys.nl - marloes@travelvalley.nl