Geruchten
08 juni 2007 - Ron Smeets

Drie miljoen iPhone’s op voorraad

Dat is wat twee onafhankelijke bronnen melden met betrekking tot de lancering van de iPhone op 29 Juni aanstaande in de VS.

Als deze getallen kloppen dan is de kans dat een potentiele koper één of twee dagen na de 29e al te maken krijgt met ‘Sold Out’ bordjes bij de winkels van AT&T en Apple natuurlijk erg klein.

Ik kan mij althans niet voorstellen dat in het eerste weekend 3 miljoen Amerikanen (OK, en een paar gekke buitenlanders die naar de VS vliegen om er eentje op te halen), een iPhone zullen aanschaffen.

Businessweek heeft overigens een interessant artikel over het verwachte succes (of niet) van de iPhone.Gerelateerde links:
iPhone ook voor prepay bellers
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone op schema
iPhone gaat voor
De iPhone niet voor iedereen. . .
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.