Toestellen
17 januari 2007 - Ron Smeets

Drie McLaren Mercedes toestellen van Vodafone

Vodafone lanceert binnenkort een drietal toestellen met de McLaren Mercedes merknaam en bijbehorende look-and-feel van het Formule 1 team.

Een slimme zet als je het mij vraagt want tot nu toe moesten racefans die niet van Ferrari hielden nog diep in de buidel tasten voor een exclusieve Vertu Race Legends GSM.

Specs en prijzen van de drie toestellen zijn nog niet bekend, maar het gaat om de Sharp V770SH (foto hieronder), de high-end Samsung Z520M (foto boven) en nog een instapmodel Sharp, de GX29 (foto hieronder).Gerelateerde links:
Vertu Race Legends colectie is compleet
Luxe GSM's voor racefans
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.