Nieuws
18 maart 2010 - Ron Smeets

Drie maanden celstraf voor koppel na sexsms affaire

Tja, in sommige landen is het plannen van overspelige handelingen strafbaar. Zo ook in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar zijn namelijk een Indiase steward en stewardess van Emirates tot drie maanden cel veroordeeld nadat ze elkaar sexueel getinte SMSjes gestuurd hadden.

Volgens de rechters was dat voldoende bewijs voor het feit dat de twee een buitenechtellijke relatie onderhielden en dat is dus een strafbare 'zonde' in dat land.

De sexsmsjes kwamen vorig jaar al boven water toen de, inmiddels, ex-vrouw van de 47-jarige wilde gaan scheiden. Zij voerde de berichten op als het bewijs dat haar manniet meer trouw was. De twee overspelige collegae werden overigens in een eerder stadium nog veroordeeld tot zes maanden cel en uitzetting (terug naar India), maar in hoger beroep werd die straf gehalveerd en ze mogen ook in Dubai blijven. Op zich komen ze er nog goed vanaf dus ;-)

Via: BBC , afbeelding: NBC

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.