Geruchten
12 maart 2014 - Ron Smeets

Draadloze oplaad cover en lader voor de Xperia Z2

De Sony Xperia Z2 die over enkele weken in de winkels zal liggen heeft standaard geen draadloze oplaad mogelijkheden. Die zouden echter wel als accessoire geleverd gaan worden blijkt nu uit Engelse berichten.

De draadloze cover en lader zijn opgedoken bij de webshop van Clove. Foto's van de accessoires zijn er nog niet; prijzen wel.

En die zijn niet bepaald voordelig te noemen De draadloze oplaad cover gaat in Engeland 70 pond kosten (bijna 85 Euro) en de oplader zelf, waar je het toestel dus op moet leggen, kost ook nog eens 55 pond (ruim 65 Euro). In totaal ben je dan dus zo'n 150 euro kwijt. Als je het mij vraagt net effe iets te duur om achteraf even snel aan te schaffen. En nee, deze accessoires zijn niet, zoals het toestel, waterdicht ;))

Bron, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.