Accessoires
02 november 2006 - Ron Smeets

Doorzichtige portable boombox voor je Nokia musicphone

Nokia komt nu met een portable speakerdock voor haar multimedia toestellen op de markt. Het meest opvallende aan de Nokia boombox is ongetwijfeld het transparante design.

Natuurlijk hebben de Finnen ervoor gezorgd dat je N91 of andere Nokia multimedia GSM prominent geplaatst wordt in deze dock. Voor het gemak zijn er aan de buitenzijde van de boombox bedieningstoetsen geplaatst.

Wat deze doorzichtige Nokia ghettoblaster moet gaan kosten en wanneer hij uitkomt is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Speakerdock voor je mobieltje
Extreem geile boombox voor je iPod
Fifties speakerdock voor de iPod
Zoete iPod speakerdock
Aluminium speakerdock voor de Nano
Speakertje voor de iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.