Entertainment
21 augustus 2007 - Ron Smeets

Dood geen reden voor vroegtijdige contractbeëindiging

Dit zou je kunnen concluderen uit het verhaal van ene meneer Taylor die zo ontevreden was over de dienstverlening en service van zijn provider, Verizon dat hij er alles aan deed om onder zijn contract uit te komen.

Nu werkt het in de VS allemaal iets anders dan hier in Nederland. Daar kun je namelijk op elk gewenst moment je contract afkopen tegen betaling van een afkoopsom van 175 dollar.

Nu was meneer Taylor zo boos op Verizon dat hij niet van plan was om die afkoopsom te betalen en dus ging hij op zoek naar een andere oplossing. Die vond hij in het ‘in scène zetten van zijn eigen dood’. Hij vervalste een overlijdensakte en liet die door een vriend naar Verizon faxen.

Helaas voor meneer Taylor doorzag Verizon dat de akte vervalst was en stuurde netjes een bericht terug dat men vasthield aan de afkoopsom. Teleurgesteld heeft meneer Taylor uiteindelijk de 175 dollar toch maar betaald.Gerelateerde links:
Ieren nemen GSM mee naar het 'Hiernamaals'
Overlijdensbericht per SMS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.