Nieuws
14 november 2009 - Ron Smeets

Don't push the button

Leuke actie dit. De Zweedse provider '3' zette op het station van Stockholm een groot scherm neer met daarvoor een grote rode knop en de tekst 'Don't push the button'. Natuurlijk zijn er dan genoeg voorbijgangers te vinden die het toch niet kunnen laten op effe op het knopje te drukken ;-)

Met een druk op die knop werd met de nieuwe Sony Ericsson Satio vervolgens een foto van de 'dader' gemaakt en op het grote scherm getoond. De reacties van sommige 'daders' waren hilarisch. Bekijk onderstaande video maar eens.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.