Nieuws
20 juni 2012 - Ron Smeets

Dolphin Android browser doet het prima met HTML5

Mobiele browsers voor Android toestellen zijn er voldoende. Dolphin staat al een tijd bekend als een van de betere alternatieven voor de vaak ietwat trage 'standaard' browsers (hoewel dat met de nieuwere versies van Android steeds beter wordt).

De makers van Dolphin hebben hun Android browser geupgrade en vergeleken met Chrome en de standaard (Gingerbread) browsers is hij een heel stuk sneller geworden. In een test op html5test.com scoorde hij 450 punten, bijna 80 meer dan Chrome en 170 meer dan de standaard browser. Hieronder het videobewijs ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=zbI1nwn2FSo

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.