Tablets
05 december 2011 - Ron Smeets

Doek valt ook voor de Dell Streak 7

Enkele maanden geleden maakte Dell al bekend dat de Streak 5, haar kleinste tablet, al ophield te bestaan. Vandaag is de Amerikaanse computerfabrikant in haar thuisland ook gestopt met de verkoop van de grotere Dell Streak 7.

Opvallend is dat Dell de Streak 7 wel nog blijft verkopen in een aantal andere landen. Dat is althans wat je uit onderstaande verklaring van Dell kunt afleiden.

"Dell remains committed to the mobility market and continues to sell products here and in other parts of the world," the company said. "Streak 7 delivered a unique experience for customers who wanted a larger screen-size yet the freedom of staying connected to their personal and professional content while on the-go. It continues to be available in many markets through retail, distributors and carrier partners such as Optus in Australia," aldus de fabrikant.

Met deze actie, het stoppen van de verkoop van de Streak 7 in de VS, is Dell in een klap uit de Amerikaanse tabletmarkt gestapt. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.