Accessoires
22 maart 2011 - Ron Smeets

Doe-Het-Zelf iPad (1) Smart Cover mod

De Smart Cover die Apple samen met de iPad 2 lanceerde is een ingenieus ontworpen hoesje / desktop stand. Helaas werkt die niet in combinatie met de eerste versie van de iPad.

Althans, niet zonder dat je zelf wat magneetjes op die iPad plakt. En dan nog, erg stabiel ziet het er, als desktop stand, niet uit. Maar het werkt wel, zoals je in onderstaande video kunt zien. Voor de Doe-Het-Zelvers die hun iPad 1 nog niet willen 'inruilen' maar toch de Smart Cover willen gaan gebruiken ;-)

http://vimeo.com/21247198

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.