Nieuws
30 december 2011 - Ron Smeets

Doe-Het-Zelf: Android ICS op de Galaxy S (video)

Samsung heeft, na wat heen-en-weer geruchten, deze week officieel bevestigd dat de 'oude' Galaxy S geen Android ICS upgrade zal krijgen. Althans niet officieel vanuit Google / Samsung.

Natuurlijk zijn er al veel hobbybobs die zelf Android ICS op de Galaxy S 'gehacked' hebben. Bij XDA Developers kun je een handleiding vinden hoe dat moet (en werkt). Letwel, altijd op eigen risico en alleen voor diegenen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Hieronder staan twee video's waarin te zien is hoe ICS presteert op de Galaxy S.

http://www.youtube.com/watch?v=KdXmokfLK9shttp://www.youtube.com/watch?v=dR7282CNv0w
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.