Entertainment
01 juli 2006 - Mark

Dodelijke iPod Nano

In Nederland zou iemand die zoiets bedenkt waarschijnlijk op de lijst van verdachte personen komen te staan. In de USA is het gewoon informatie ter zelfverdediging voor het geval dat je dat nodig zou hebben.

Ex-marinier Brad Collom bedacht 8 manieren om iemand met een iPod Nano te vermoorden. Creatief is Brad wel, daar kunnen we niet onderuit.

1. Breek 'm door midden met je handen (is niet moeilijk) en gebruikt het gebroken glas van het scherm om de keel door te snijden.

2. Stop de Nano in een sok of pantie, slinger hem zo hard mogelijk in de rondte, zonder jezelf te raken , en sla je opponent zo hard mogelijk rechtstreeks op zijn slaap.

3. Gebruik de achterkant om de zon zo te reflecteren dat ie rechtstreeks in de ogen van een bestuurder schijnt die zich vervolgens te pletter rijdt.

4. Gebruik de headset kabels om je tegenstander te wurgen. Een knietje in zijn rug helpt.

5. Graaf een gat van zo'n anderhalve meter diep en plaats op de bodem een 15-tal stokken met scherpe punten aan de bovenkant. Bedek het gat met takken, mos en bladeren en leg de ipod Nano in het midden.

6. Open, voorzichtig, een theezakje en besprenkel de theeblaadjes met de inhoud van de Li-Ion accu van de Nano. Laat de thee drogen, stop hem terug in het zakje en nodig het slachtoffer uit op 'de thee'.

7. Download 'Wir sind die Hollander' naar de iPod en zeg tegen het slachtoffer dat hij de Nano mag hebben als hij het nummer 100 keer achter elkaar beluistert.

8. Verstop de Nano in een pan erwtensoep en neem die mee naar, of organiseer, een soep-eet-wedstrijd.

Succes (maar niet heus).

Bron: McSweeney's via GizmodoGerelateerde links:
Vermoord voor een MP3 speler
GSM als 'smoking gun' bij moordzaak
Oostenrijkse SMS roept op tot moord
GSM redt het leven van zijn eigenaar
Over de auteur: Mark