Accessoires
03 augustus 2010 - Ron Smeets

Dodelijke bluetooth headset (fun)

Mocht je op zoek zijn naar een bijzondere bluetooth headset, dan heb ik er hier eentje die zeker tot die categorie behoort: de Handgun Bluetooth Earpiece. De foto's hiernaast en -onder spreken voor zich.

De speaker is in de loop van het (speelgoed) pistool geplaatst en om een binnenkomend gesprek aan te nemen moet je de trekker overhalen.

Bij ons is wapenbezit, ook van speelgoedpistolen die iets te veel lijken op het origineel, verboden, maar je moet er natuurlijk niet aan denken dat een Amerikaanse beller in de haast het verkeerde pistool tegen zijn hoofd zet en de trekker overhaalt... Dan is hij of zij namelijk niet meer bereikbaar ;-)

Gelukkig is bij deze 'knallende' headset, met dank aan de kleur, nog duidelijk het verschil te zien tussen een echt pistool en de speelgoed, bluetooth, versie, maar de maker denkt er nog over na om zijn Bluetooth Handgun Earpiece in de kleuren van een echt pistool te verven. BT-Headset-Gun-a BT-Headset-Gun-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.