Nieuws
02 augustus 2005 - Ron Smeets

Dobrodosli Mobilecowboys

De groeten van Mobile cowboy Ron vanuit een zonovergoten Kroatie waar je 's avonds tussen zes en zeven gratis kunt SMS-en via de lokale Vodafone (HR VIP) en toeristen die 1555 bellen via HTMobile worden voorzien van alle toeristische en geografische informatie die ze niet van thuis hebben meegenomen.

Kortom, de mobiele providers in Kroatie richten zich nog met name op de 'rijke' toeristen. Hier in Istrie wordt je dan ook overstelpt met reclameborden daarvoor. In het binnenland heb ik nog geen bord of wat dan ook gezien van GSM's of mobiele providers.

CU soon!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.