Entertainment
25 oktober 2010 - Ron Smeets

DLNA (aka LG Play To) demo op de LG Optimus 7

Een van de leuke features van de LG Optimus 7 is de DLNA functie. LG noemt het 'Play To'. Hiermee kun je de content (audio, video, foto's) die op je toestel staat via WiFi streamen naar je TV en/of HiFi set. Natuurlijk zijn er nog niet veel TV's met WiFi (en DLNA) ingbouwd dus zullen we vooralsnog een aparte media speler moeten gebruiken.

Zelf heb ik er momenteel zowel een player als de Optimus 7 va LG in huis om te testen. Het demofilmpje hieronder heb ik niet zelf opgenomen maar daarin kun je wel al zien hoe de Play To functie van de LG Optimus 7 functioneert.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.