Geruchten
17 januari 2012 - Ron Smeets

Diverse nieuwe Sony Xperia toestellen gespot

De Sony Xperia S en Xperia Ion werden vorige week in Las Vegas gepresenteerd. In het geruchtencircuit doken, in de weken en maanden voorafgaand aan deze presentatie, meerdere nog onbekende Sony (Ericsson) smartphones op.

Een aantal daarvan zou wel eens te zien kunnen zijn op de foto hieronder. Dit kiekje dook afgelopen wekend op bij het Zweedse Blocket, een variant van Marktplaats.

De foto zelf, het origingeel, werd snel offline gehaald, maar natuurlijk zijn er al voldoende kopietjes 'getrokken' ;-). Enfin, als je de foto bekijkt dan liggen er een aantal bekende toestellen zoals de Xperia Ray, de Satio en de Xperia Arc, maar ook een paar toestellen die nog niet officieel onthuld zijn.

De twee exemplaren die voorzien zijn van een rode pijl lijken een en hetzelfde toestel te zijn, maar welke? De LT 28i? Of toch een andere. Verder liggen er ook nog twee toestellen die op de Xperia S lijken, maar waarvan er een iets kleiner oogt (blauwe cirkel) en de ander iets groter (gele cirkel). Veel meer dan deze, ietwat onduildelijke foto, is niet uitgelekt (ik heb de foto overigens in Photoshop wat 'lichter' gemaakt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.