Geruchten
24 maart 2015 - Ron Smeets

Dit zou een cover van de iPad Plus (aka Pro) zijn Hij is groot en de uitparingen zitten op de juiste 'Apple' plekken

Daar hebben we weer een nieuw iPad Plus (aka Pro) gerucht. Dit keer betreft het kiekjes, of tekeningen, van een cover voor de 12+ inch Apple tablet die later dit jaar gepresenteerd zou gaan worden.

Natuurlijk, de cover op de afbeeldingen hieronder is groot en de uitsparingen voor volumeknoppen, camera, lader, aan uit knop en headset zitten daar waar je ze op een iPad mag verwachten. Opvallend zijn de twee 'grilles' aan de bovenzijde. Dat zou er op kunnen duiden dat Apple de grote iPad voorziet van speakers aan beide zijden.

Of dit allemaal voldoende bewijs is voor de echtheid van deze covers en het bestaan van de grote iPad? Nah, dat lijkt mij onwaarschijnlijk. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat de grote iPad niet bestaat, maar de spreekwoordelijke korrel zout is op deze kiekjes, en geruchten, zeker van toepassing.

Bron (Italiaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.