Geruchten
04 augustus 2016 - Ron Smeets

Dit is 'm dan; de blauwe iPhone 7 dummy Dat is althans wat de maker van deze video heel overtuigend probeert duidelijk te maken

Er zijn al heel wat iPhone 7 kiekjes, video's en dummy's de revue gepasseerd maar als we deze gast mogen geloven dan is hij dus in het bezit van de eerste echte, officieel geproduceerde, iPhone 7 Plus dummy. En dan ook nog een blauwe met een paarse gloed ;)

Ach, wie weet heeft hij wel gelijk. Daar komen we over een aantal weken wel achter wanneer Apple de nieuwe iPhone officieel aan de wereld presenteert. Een blauw-paarse versie zou zeker een bijzondere toevoeging zijn in het kleurenpalet van de iPhone.

Opvallend is dat deze vermeende (want dat blijft het toch nog) iPhone 7 Plus dummy weer voorzien is van een dual camera. Die is weliswaar al vaker opgedoken, maar er zijn ook dummies en geruchten waarin gesproken wordt over een enkele camera. En dan is er natuurlijk nog het verhaal dat Apple mogelijk met drie nieuwe iPhone modellen op de proppen gaat komen. De 'gewone' 7, de 7 Plus (enkele camera) en 7 Pro met dual camera.

Verder zijn ook alle andere kenmerken uit eerdere geruchten en mockups te zien. De dikkere camera bobbel, de andere positie van de antennestrepen en de drie pogo pin connectors. Kijk en oordeel zelf maar of je gelooft dat deze iPhone 7 Plus dummy inderdaad 'the real deal' is.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.