Concepten
11 september 2014 - Ron Smeets

Dit HTC One (M9) concept mag best werkelijkheid worden

Fabrizio D'Onofrio bedacht dit bijzonder fraaie concept design voor de HTC One (M9). Zo fraai dat je bijna gaat hopen dat HTC Fabrizio belt en de volgende One gewoon naar deze richtlijnen gaat bouwen.

OK, misschien is dat wat kort door de bocht; de One (M9) zal al lang in ontwikkeling zijn, maar toch. Fabrizio bedacht ook enkele specs bij zijn ontwerp. 

Natuurlijk heeft het toestel weer de bekende uniibody en is hij gemaakt van een mix van aluminium, titanium en sapphire glas. Een 64 bit Snapdragon 810 processor, 3500 mAh accu, 3GB RAM, QHD display zijn allemaal van de partij als het aan Fabrizio ligt. Ik ben alleen niet gecharmeerd van de Ulrapixel Duo camera... Die was bij de voorganger namelijk niet bepaald goed te noemen. Ach, het is dan ook nog maar een concept en niet eens van de Taiwanese fabrikant zelf ;)

De foto's: HTC-One-M9-Concept-a HTC-One-M9-Concept-b HTC-One-M9-Concept-c HTC-One-M9-Concept-d HTC-One-M9-Concept-e HTC-One-M9-Concept-f HTC-One-M9-Concept-g

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.