Nieuws
06 februari 2011 - Ron Smeets

Displayvergelijk: Samsung Galaxy S vs LG Optimus 2X Speed

In onderstaande video worden de displays van de Samsung Galaxy S (met super AMOLED display), de Samsung Galaxy SL (met S-LCD) en de LG Optimus 2X Speed met elkaar vergeleken.

Het filmpje duurt slechts 22 seconden en feitelijk wordt alleen even getoond hoe de displays zich verhouden onder verschillende 'kijkhoeken'. De Samsung Galaxy SL (in het midden) presteert op dat gebied het beste, de LG Optimus 2X Speed (rechts) doet het 't 'slechtst'.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.