Geruchten
10 december 2010 - Ron Smeets

Displaysnelheid Sony Ericsson PSP Phone getest

Dit soort benchmark testjes zijn 'tricky'. Bij toestellen die nog niet officieel aangekondigd zijn is de kans natuurlijk groot dat de hard- en software van het prototype in kwestie nog lang niet 'af' zijn.

Neem de resultaten van onderstaande display test van de Sony Ericsson PSP Phone dus ook maar met een korreltje zout. Het toestel haalde gemiddeld 24.4 fps, daar waar de Google Nexus S (die is dan ook wel heel erg snel) tot 55.6 fps kwam.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.