Nieuws
13 januari 2011 - Ron Smeets

Displays Nokia N8, C7, C6-01 en Samsung Galaxy S vergeleken

De video hieronder is helaas in het Frans, maar het is wel een van de meest uitgebreide display vergelijkingen die ik de afgelopen maanden tegengekomen ben.

De boys van Test Mobile hebben namelijk de Nokia N8, C7 (beiden AMOLED), de C6-01 (AMOLED met ClearBlack technologie) en de Samsung Galaxy S (Super AMOLED) naast elkaar gelegd. Het resultaat is een ruim 26 minuten (!) durende vergelijkende video. En dan hebben ze de toestellen nog niet eens in de (felle) zon getest ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=6n6cu6U8GRs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.