Geruchten
01 februari 2007 - Ron Smeets

Display van de Zune breekt tijdens het opladen?!

Volgens een medewerker, die om begrijpelijke redenen anoniem wenst te blijven, van een call center dat onder andere de problemen met de Zune afhandelt, heeft Microsoft's MP3 speler problemen met het display dat tijdens het opladen spontaan breekt.

Blijkbaar wordt de accu dan zo warm dat hij uitzet en het display bezwijkt onder de druk die de accu dan op het scherm uitvoert.

Tot nu toe geeft Microsoft nog niet toe dat het hier gaat om een fabrieksfout en kunnen de ongelukkige Zune bezitters dit ook niet onder garantie claimen.

Of het verhaal klopt kan nog niet bevestigd worden dus de kans bestaat, zo meldt Engadget, dat dit een slinkse manier is van een aantal onverlaten met een kapot Zune display die met het verspreiden van het gerucht hopen hun MP3 speler alsnog gratis gerepareerd te krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.Gerelateerde links:
Zune in twee weken naar 9% marktaandeel
De Zune en iPod fotoshoot. . .
Zune wellicht ook in het roze
Oprichter MP3.com noemt de Zune nu al de Flop van 2007
iPod of Zune?
Zune pas eind 2007 naar Europa
Zune voor 300 Euro in de winkel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.