Nieuws
15 oktober 2010 - Ron Smeets

Display van de Nokia N8 mishandeld

Ik heb dit nog niet zelf getest met mijn N8 en ik ben dat, vooralsnog, ook niet van plan ;-)) De boys van Pestaola vonden het echter wel nodig om het Gorilla glas van de Nokia N8 eens even flink te mishandelen. Hoewel, flink, dat valt op zich nog wel mee. Ze houden het nog best netjes ;-))

In onderstaande video kun je zien hoe ze het scherm met diverse (scherpe) voorwerpen bewerken.

Daarbij zitten dingen je die mogelijk samen met het toestel in je (broek)zak zult bewaren zoals sleutels en muntjes, maar ze hebben voor deze kras test ook een zak- en keukenmes gebruikt. Hoe dan ook, aan het eind van de griekse test kun je zien dat het dsplay van de mishandelde N8 geen zichtbare schade opgelopen heeft. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.