Nieuws
03 november 2010 - Ron Smeets

Display krastest bij de Nokia N8

Onlangs zagen we al een display 'kras test' van de Nokia N8, maar daarin werd het gorilla glas van het toestel meer geaaid dan echt mishandeld.

De boys van het Franse blog-n8 hebben zelf ook een poging gedaan het display van de N8 te bekrassen en het resultaat daarvan kun je in onderstaande video bekijken. Het duurt even (ca. 2m08) voordat de werkelijke test begint maar ik heb wel de indruk dat deze tester iets meer kracht gebruikt ;-) Bovendien test hij aan het einde ook nog even de krasbestendigheid van de  behuizing.

http://www.youtube.com/watch?v=ItVW7VRi8Uw
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.