Geruchten
19 april 2014 - Ron Smeets

Display en behuizing nieuwe iPad Air gespot

Het zal nog een paar maanden duren voordat Apple de nieuwe generatie iPad's gaat onthullen en hoewel de geruchtenmolen rondom de volgende iPhone al maanden volop draait is van de nieuwe iPad Air nog weinig te zien geweest.

Tot nu dus... als de geeruchten en afbeeldingen echt zijn natuurlijk. OneMoreThing claimt enkele foto's te hebben bemachtigd waarop het scherm en de behuizing van de nieuwe iPad Air te zien zijn. 

Uiterlijk is er op het eerste oog niet veel veranderd maar voglens de bron zou Apple er nu voor gekozen hebben om het scherm met de behuizing (aan de voorzijde) te integreren. Daardoor kan de tablet weer een stukje dunner worden. Apple gebruikt deze technologie ook al bij de Retina versies van de MacBook Pro. Kortom, de kans dat deze geruchten kloppen is zeker aanwezig.

ipad-air-2-Rumor-b ipad-air-2-Rumor-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.