Toestellen
18 januari 2011 - Ron Smeets

Disney lanceert Android Smartphone met 3D display in Japan

Disney is behoorlijk aan de weg aan het timmeren met 3D films. Sharp heeft in Japan enkele weken geleden de eerste Android Smartphone met 3D display gepresenteerd waarbij je geen brilletje nodig hebt om 3D content te bekijken, de Sharp 003SH, niet te verwarren met de Sharp LYNX 3D SH-C03 ;-)

Het kan aan mij liggen, maar ik vind het, zelfs nu ik bovenstaande feiten zo naast elkaar gezet hebt, toch nog niet zo vanzelfsprekend dat Disney nu 'eigen' Android 3D Smartphone (ja, die van Sharp) in Japan heeft gelanceerd.

OK, Disney heeft de 3D content en is bovendien al actief als mobiele provider (MVNO) in het land van de reizende zon. Sharp heeft de technologie om deze 3D content mobiel 'uit te zenden', maar dan nog. Het zal mij dan ook benieuwen of de 'Disney Android 3D Smartphone' een succes wordt en of we hem ook buiten Japan in de winkels gaan zien (een Europese versie wellicht). Ik denk het niet, maar zeg nooit nooit, natuurlijk. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.