Nieuws
19 oktober 2010 - Ron Smeets

Directeur van de Symbian Foundation stapt per direct op

Toen ik vanochtend in mijn conclusie over de Nokia N8 en Symbian^3 schreef dat Nokia eens flink met de bezem door de organisatie van Symbian zou moeten vegen wist ik natuurlijk nog niet dat enkele uren later bekend gemaakt zou worden dat de directeur van de Symbian Foundation, Lee Williams (foto), per direct ontslag genomen heeft.

Het zal toch niet. . . mijn advies. . . Nee, natuurlijk niet. Maar de 'officiele' verklaring dat 'persoonlijke redenen' aan zijn vertrek ten grondslag liggen geloof ik, gezien het gerommel in de top van Nokia van de afgelopen weken, ook niet zomaar.

Veel meer is er echter nog niet bekend gemaakt. Alleen een korte verklaring van Symbian zelf waarin ook staat dat CFO Tim Holbrow de taken en functie van Williams overgenomen heeft.

The Foundation’s HR Director, Steve Warner reports:
“The Symbian Foundation is today announcing that Lee M. Williams has stepped down from his position as Executive Director for personal reasons. We thank Lee for his work over the past two years and wish him all the best in his future ventures.”
“The Board of Directors has appointed Tim Holbrow, formerly the Symbian Foundation’s CFO, to the position of Executive Director with immediate effect. We congratulate Tim and welcome him to his new role.”

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.