Toestellen
03 juni 2008 - Ron Smeets

Dior lanceert peperdure mobieltjes

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu heeft modehuis Dior de komst van een aantal mobiele toestellen van het merk ook officieel aangekondigd.

De toestellen zijn ontworpen in samenwerking met Modelabs en gaan tussen de 3500 en 5000 Euro kosten. Niet bepaald een mobieltje voor de gemiddelde beller dus.

Voor dat geld krijg je een toestel met niet meer dan gemiddelde specs zoals een camera (resolutie nog niet bekend), touchscreen en SMS functie.

Verder worden de Dior mobieltjes geleverd met een miniatuur uitvoering van het toestel, My Dior genaamd, dat vrouwen op hun tas of kleding kunnen klemmen om het toestel te bedienen zonder dat ze daarvoor eerst het toestel moeten uitgraven in die overvolle tassen.

Het kan aan mij liggen maar dat kan natuurlijk ook gewoon met een Bluetooth headset. Ik neem tenminste niet aan dat het mini-Dior-tje ook gebruikt kan worden om te SMS-en of een foto te maken ;-)

Als de 'afstandsbediening' op onderstaande foto inderdaad de My Dior miniatuur uitvoering van het toestel toont (rechts op de foto), dan kun je er ook de MP3 speler mee bedienen.Gerelateerde links:
Christian Dior mobieltjes worden vandaag gepresenteerd
Is dit de Christian Dior Phone?
Nieuwe Levi's Phone voor Franse markt
Luxe TAG Heuer Merediist officieel aangekondigd
Porsche GSM van Sagem
Fashion GSM's van een Fashion merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.