Accessoires
24 oktober 2007 - Ron Smeets

Digitale Fotolijst met ingebouwde SIM kaart

Een nieuwe digitale fotolijst is natuurlijk niet echt nieuws voor hier, ware het niet dat de DF7700 van Parrot voorzien is van een SIM kaart.

Hierdoor is de inhoud van de fotolijst op grotere afstand te beïnvloeden dan de 10 meter die we tot nu toe moesten aanhouden vanwege de ‘beperkingen’ van Bluetooth.

Dankzij het ingebouwde mobiele nummer kun je foto’s dus gewoon MMS-en naar de fotolijst en kun je je vrienden, ouders en andere bekenden van wie je straks het mobiele nummer van hun fotolijst hebt te pas en te onpas verassen met de laatste, door jouw gekiekte, foto’s ;-).

OK, ik geeft toe dat het niet de goedkoopste manier is om je foto’s met andere te delen, maar wel leuk en misschien dat MMS-en hierdoor toch nog een keertje populair gaat worden.Gerelateerde links:
Iran gaat MMS berichten filteren
MMS je foto vanuit India
MMS wordt populairder dan SMS in 2007
MMS voor de prijs van een SMS met Hi
Camphone fotolijst
Wanhoopspoging Vodafone MMS
Vrouw geschorst na 'MMS-Sex'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.