Accessoires
10 november 2009 - Ron Smeets

Digitaal Fotolijstje met SIMkaart

Mobiele netwerken worden steeds vaker gebruikt voor meer dan alleen mobiele (data)communicatie via (smart)phones. Tegenwoordig heef de gemiddelde TomTom's al een ingebouwde SIMkaart van Vodafone vanwege de verkeers info en andere online diensten.

Isabella Products komt samen met de Amerikaanse provider AT&T nu met de Vizit, een digitaal (touchscreen) fotolijstje met ingebouwde SIMkaart. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je foto's, waar je ook bent, direct thuis (of daar waar het fotolijstje staat) te zien zijn.

De Vizit heeft een 10.4 inch touchscreen met handige iconen en een intuïtief menu om door je foto's te navigeren. Door het touchscreen zijn er natuurlijk ook veel mogelijkheden om foto's aan te passen, roteren, vergroten of verkleinen. Als een foto op je scherm komt van een vriend, kun je via het touchscreen hierop reageren of de foto doorsturen naar andere vrienden of bekenden.

Klinkt best wel cool. De Vizit is nog niet leverbaar, maar je kunt hem online wel al bestellen voor 280 dollar (ca. 200 Euro). Het wordt nog niet expliciet vermeld, maar je zult daarnaast natuurlijk ook een mobiel data-abonnement bij de lokale provider (AT&T in de VS) moeten afsluiten. Ik ben benieuwd of de Vizit ook naar Nederland komt. Ik kan me voorstellen dat KPN, Vodafone of T-Mobile hier wel heil (en extra omzet ;-)) in zien, toch? Vizit-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.