Nieuws
08 augustus 2009 - Ron Smeets

Digia @Web S60 web browser preview

De standaard browser van de Nokia N97 en 5800 XpressMusic werkt op zich best redelijk. Ik heb echter daarnaast ook nog Opera Mini geinstalleerd. Die is ietwat sneller. Hieronder kun je een videopreview van de gratis Digia @Web browser voor Synmbian S60 Touch toestellen bekijken.

Ook die ziet er veelbelovend uit. Vooral de ondersteuning van tabbladen (meerdere browser windows tegelijk open) is eentje die ik wel mis bij de standaard Nokia browser.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.