Geruchten
05 december 2006 - Ron Smeets

Digg's Kevin Rose's vodcast over de iPhone

Gisterochtend postte ik al over de uitspraken van Kevin Rose, een van de oprichters van Digg, omtrent de komst en specs van de iPhone.

Zoals ik toen ook al schreef is Kevin degene die in 2005 de komst van de iPod Nano voorspelde toen nog niemand er van gehoord had. Zijn bronnen binnen Apple lijken dus behoorlijk betrouwbaar.

Zie hier (na de klik) de bereffende vodcast waarin Kevin en een van zijn vrienden cq sidekick waarin beide heren, onder het genot van een biertje, de informatie over de iPhone van elkaars bronnen uitwisselen en er stevig op los speculeren.Gerelateerde links:
Komst iPhone wederom bevestigd
Patent van de iPhone goedgekeurd
iPhone geruchten.
Eerste iPhone commercial?!?
Apple iPhone report van CNBC
Apple bestelt 12 miljoen iPhones?!
Twee iPhones op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.