Accessoires
13 september 2014 - Ron Smeets

Diesel design voor de Galaxy Gear S

Samsung staat nu niet bepaald bekend als een design merk. De smartphones en andere gadgets van de Koreanen zijn, hoewel het een kwestie van smaak is, vaak niet gezegend met een fraai of bijzonder in het oog springend ontwerp.

Nu is de Galaxy Gear S, met zijn gebogen scherm, een lichtelijke uitzondering, maar dat neemt niet weg dat Samsung met Swarovski, en nu ook Diesel, probeert het slimme horloge nog aantrekkelijker te maken. De 'glitterstenen' uitvoering zagen we eerder al voorbij komen en nu zijn ook de Diesel Black Gold modellen gepresenteerd.

Diesel heeft een aantal speciale design bandjes (of beter gezegd banden) gemaakt voor de Samsung smartwatch. Van een strak lederen uitvoering tot gekleurde modellen die met 'spijkers' bekleed lijkt. Hieronder staan enkele foto's. Zeg het maar. Maken deze Diesel bandjes de Galaxy Gear S mooier, of niet?

Wanneer deze Diesel Black Gold bandjes beschikbaar komen en wat ze gaan kosten is nog niet bekend. Ow ja, Samsung en Diesel gaan ook nog een speciale 360 graden video maken voor de Gear VR.

Diesel-Galaxy-Gear-S-ac Diesel-Galaxy-Gear-S-ad Diesel-Galaxy-Gear-S-ab Diesel-Galaxy-Gear-S-aa

Via Samsung

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.