Entertainment
18 november 2005 - Ron Smeets

Dieet-wallpapers voor de GSM

Flycell heeft een collectie GSM wallpapers geintroduceerd die ons moeten helpen bewuster te eten en bewegen. Ze noemen de categorie dan ook heet toepasselijk de 'Weight Loss' wallpapers, wat zoveel betekent als afvallen.

De wallpapers bestaan stuk voor stuk uit foto's van lekkernijen met daaronder een activiteit (spinning, fietsen, yoga etc.) en het aantal minuten die je nodig hebt om het vet en de suikers van de betreffende lekkernij weer af te trainen.Gerelateerde links:
Afvaltips per SMS
For Ladies only...
GSM goed voor gezondheid
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.