Toestellen
14 juli 2006 - Ron Smeets

Diamanten smartphone van 1 miljoen

Het gaat economisch weer een stuk beter en dus komen de luxe gadgets en andere geldverslindende ontwerpen weer meer en meer in de belangstelling.

Er waren al diverse gouden, diamanten en andere extreem dure GSM's en daar komt nu een Smartphone van 1 miljoen, van Russisiche afkomst bij.

De Diamond Crypto Smartphone heeft 50 diamanten, waarvan 10 blauwe, en is ontworpen door Peter Aloisson die al geruime tijd zijn brood verdiend met het maken van luxe gadgets voor de 'Happy Few'.

Zijn laatste creatie die door het Russische JSC Ancort wordt geproduceert gaat voor 1.3 miljoen dollar (net iets meer dan 1 miljoen Euro) over de toonbank.Gerelateerde links:
De ultieme 'bling bling' GSM
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Vergulde GSM's nieuwe rage
USB stick van 3000 Euro
Diamanten laptop van Tulip
Diamanten iPod case
GSM van 1 miljoen
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.