Accessoires
22 december 2005 - Ron Smeets

Diamanten laptop van Tulip

Nog op zoek naar een kerstkado en heb je een 'paar Eurotjes' meer te besteden? Dan is de Tulip E-Go laptop wellicht een optie.

Behalve zijn bijzonder fraaie ronde vormen is deze laptop voorzien van massieve palladium wit-gouden platen waarin 80 Karaat aan diamanten is verwerkt in de vorm van duizenden fijngeslepen steentjes.

Zoals gezegd moet je er wel wat meer Euro's voor reserveren dan voor de gemiddelde 'design' laptop, 300.000 om precies te zijn. Voor dat geld krijg je, behalve dus een hele diamantwinkel, een laptop met AMD processor, 1Gb RAM, een 100Gb SATA Harddisk en 'slechts' een 12,1 inch Widescreen display met ATi Radeon XPress 200 videokaart.

Gelukkig zit er ook een DVD brander in. Voor de connectivity is deze Tulip voorzien van Bluetooth, WiFi en Gigabit Ethernet card. Verder heeft de Tulip E-Go nog wat USB poorten (4), multi-format cardreader, VGA- en S-Video uitgangen en een Li-Ion accu die 4 uur mobiel werken mogelijk maakt.Gerelateerde links:
Diamanten iPod case
GSM van 1 miljoen
Gouden GameBoy Classic van €23K
Een GSM van 80.000 Euro
Lamborghini ook in de mobiele PC's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.